online[s]








:: Patingg Here ::




D'Owner!

Sentuh Gambar di Bawah



Entries About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. My name is Fatin. I'm fifteen . I am fighting for my PT3 exam . Wish me luck .



My Wishlist!

5A UPSR
10A PT3
Iphone 6s plus
Lepaks here!


Lets Stalk!



VVIP!


Cara Buang Gangguan Iklan Dalam Blog


Hari ni Fatin nak ajarkan cara buang iklan dalam blog..


Macamnihh



( Klik untuk lebih jelas )

Serabut kan??

1. Klik pada menu chrome di browser toolbar, lepas tu pilih tool dan pilih extensions



( Klik untuk lebih jelas )

2. Pada extensions tu, korang buang mana mana yang pelik dengan tekan tong sampah tu. 

3. Korang hanya tinggalkan foxil toolbar je. Setel.

4. Refresh balik pastu bukak blog korang balik..



Ada lagi iklan tak? Kalau takde anda dah berjaya lah tuu.. Barula rasa tak rimas ^_^


Bye! Moga Bermanfaat (Y)



Blogger zarulfarhana said...

gud sharing

 
Blogger Fatin Natasha said...

thanks

 

Post a Comment



<$I18NNumComments$>:

<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>