online[s]








:: Patingg Here ::




D'Owner!

Sentuh Gambar di Bawah



Entries About Linkies Stuff

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. My name is Fatin. I'm fifteen . I am fighting for my PT3 exam . Wish me luck .



My Wishlist!

5A UPSR
10A PT3
Iphone 6s plus
Lepaks here!


Lets Stalk!



VVIP!


Lagu favourite #hastag lagu yang selalu dengar :)



Hari ni 
Fatin 
nak kongsikan
 lagu lagu pebret Fatin ni .. 
Jom tengok !




 Rock me - One Direction

Best sangat lagu dia. Fatin minat sangat Harry Styles. Dia comel XD


(sori gambar kecik) hoho 



 Blank space - Taylor Swift

Nak kata, lagu TS semua best. Semua pasal cinta ..
Dahlah cantik
 



 Dear future husband - Meghan Trainor

Fatin rasa semua lagu dia pasal kisah benar . Fatin suke jugak lagu dia yang bertajuk 
" All About That Bass "



 Chandelier - Sia

Suke sangat suara dia . Suara dia tinggi... Tapikan, setiap video lagu dia, dia tak tunjuk pun muka dia .. Dia hanya letak rambut dia jee. Hehee



 Let her go - Passenger

Fatin suke lagu dia . Kalau kite bace meaning dia betul betul mesti rasa sedih. Uhuhukkss
Fatin lagi suke kalau penyanyi cover. Ehehehe


Ini jaa. Penat nak taip panjang panjang laa. Korang try la dengar la sume lagu kat atas ni.
Best sangat.


hashtag// kongsilah lagu lagu pebret korang kat sini ehehehe


Anonymous Anonymous said...

Saya pon suka lagu jugak :)

 

Post a Comment



<$I18NNumComments$>:

<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDateTime$> <$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>